'/> Resep Sup Sawi, Tauhu Telur dan Cendawan yang Bikin Ngiler - donate stripe

Resep Sup Sawi, Tauhu Telur dan Cendawan yang Bikin Ngiler

Sup sawi, tauhu telur dan cendawan

Nak cari resepi sup sawi, tauhu telur dan cendawan boleh gulung lidah? Pengguna Internet sudah terbiasa menggunakan Internet pada telefon pintar untuk mengakses maklumat visual bagi tujuan pendidikan. Posted in Kali ini, saya akan berkongsi dengan anda betapa mudahnya membuat sawi, tauhu telur, dan sup cendawan untuk benar-benar menceriakan lidah anda. Jika tersalah buat, hasilnya tidak licin dan sedap. Sup mustard, tauhu telur dan cendawan yang baik harus menggoda selera kita.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi rasa sup sawi, tauhu telur, dan cendawan ke tahap yang lebih besar atau lebih kecil, pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, pemprosesan, dan hidangan. Jika anda ingin membuat sawi, tauhu telur dan sup cendawan yang lazat di rumah, jangan risau jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi sangat istimewa. Gambar di bawah menunjukkan sup sawi, tauhu telur dan cendawan dan anda boleh menggunakannya sebagai contoh.

Berikut adalah cara mudah dan praktikal untuk membuat Sawi, Tauhu Telur, dan Sup Cendawan Segera. Anda boleh membuat sup sawi, tauhu telur dan cendawan dengan 11 jenis bahan dan 6 langkah penghasilan. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

58/2022 BONUS SAYA NAK SOP AYAM THAILAND SIHAT

Tauhu dengan Sup Mustard, Telur dan Cendawan Bahan dan Perasa:

  1. 2 tiub tauhu Jepun (dicincang, dicampur dengan sedikit tepung jagung)
  2. 2 pokok sawi/patchouli
  3. 2 kotak cendawan tiram
  4. 5 ulas bawang putih (dihiris)
  5. 1/2 sudu kecil lada hitam dikisar
  6. 1/2 sudu kecil serbuk lada putih
  7. 1 ekor ayam rebus
  8. 2 sudu besar sos tiram
  9. Sedikit garam dan gula
  10. 1/2 sudu besar tepung jagung (bancuh dengan sedikit air dan tutup periuk)
  11. Setitik minyak bijan

Cara membuat sup dengan sawi, tauhu telur dan cendawan

  1. Gaulkan tauhu dengan sedikit tepung jagung. Goreng tauhu hingga kekuningan. Angkat dan ketepikan.
  2. Sapu kiub ayam dengan bawang putih, serbuk lada hitam dan lada putih.
  3. Masukkan air dan sos tiram secukupnya.
  4. Masukkan cendawan dan masak sehingga lembut. Cuaca:
  5. Masukkan campuran mustard dan tepung jagung. Sos tidak boleh pekat dan melekat padanya, ia harus tetap cair, tetapi sedikit melekit dan bau sos masih boleh didengari.
  6. Masukkan tauhu dan sapu dengan sedikit minyak bijan. Sedia untuk dihidangkan. 😋

Mengapa ia tidak mudah? Anda boleh berlatih membuat sup sawi, sup tauhu telur, dan sup cendawan di rumah. Semoga berjaya!

Link copied to clipboard.